Beleef de natuur dicht bij huis!

Elke provincie heeft een provinciaal Landschap en een Landschapsbeheer Stichting die naast het behoud en onderhoud van natuur, landschap en erfgoed ook veel leuke buitenactiviteiten organiseren en vrijwilligerswerk faciliteren. Ontdek hier alle buitenactiviteiten!

Beleef de natuur dicht bij huis!

Kamperen

Kamperen in de natuur
Het Zuid-Hollands Landschap beheert drie kampeerterreinen die liefhebbers van rust en natuur zeker zullen aanspreken. Weinig luxe – maar wel één worden met de omgeving op kleinschalige kampeerterreinen. De terreinen zijn exclusief toegankelijk voor kampeerbeschermers van 1 april t/m 31 oktober. Als kampeerder kunt u uw verblijf goed combineren met mooie wandeltochten en excursies in de buurt. Vergeet niet vooraf bij het Zuid-Hollands Landschap te reserveren. Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

Kamperen in de natuur
Midden in het voormalig landgoed De Dellen hebben wij een kampeerterrein ingericht voor de natuurkampeerder. Ook is het terrein uitermate geschikt voor een overnachting terwijl u op doortrek bent. U kunt bij ons het gehele jaar komen kamperen met tent, caravan of camper. 

Kamperen in de natuur
Een prachtig aanbod van 5 sterren Natuurcamping De Lemeler Esch in Lemele. Donateurs van Landschap Overijssel krijgen 10% korting op deze mooi gelegen camping aan de voet van de Lemelerberg. Je loopt zo de berg op.