Erfgoedlocaties

Van vergaderen in een koetshuis tot een huwelijksfeest in een romantische rozentuin. Vind hier de ideale erfgoedlocatie voor élke gelegenheid.

Filteren
Zakelijk
Tennellaplas Vergaderen, zakelijk huren Zuid-Holland

Tenellaplas

In het bezoekerscentrum hebben we een ruimte beschikbaar die je kan huren voor (zakelijke) bijeenkomsten met een schitterend uitzicht over de Tenellaplas. Wanneer het rustig is in ons gebied is er kans aanwezig dat er een reetje voorbij huppelt.

Bekijk
Zakelijk
Vliegbasis Soesterberg Utrecht

Park Vliegbasis Soesterberg

Multifunctionele locatie voor vergaderen, congressen, sport, maar ook voor bijvoorbeeld fotoshoots of filmopnames. De Bunkers en shelters doorbreken het weidse landschap en geven het een historische lading. Eén voormalige shelter biedt ruimte voor allerlei activiteiten

Bekijk
Zakelijk
Mattemburgh Vergaderen congres Brabant

Orangerie Mattemburgh

Orangerie Mattemburgh biedt verschillende arrangementen, van een High Tea tot een huwelijksceremonie met feest. Ook voor rondleidingen door de tuinen van het landgoed of de villa kun je bij de Orangerie terecht.

Bekijk
Zakelijk
Middelste molen Cabauw Utrecht

Middelste Molen – Cabauw

Het zomerhuis naast de Middelste Molen van Cabauw is ingericht als vergaderruimte. Voor vergaderingen, trainingen, workshops, teambuildingsbijeenkomsten, brainstormsessies, presentaties, een reünie, diner, borrel of lunch.

Bekijk
Zakelijk
Landgoed Oostbroek Utrecht

Landgoed Oostbroek

Het kantoor van Utrechts Landschap is gevestigd op landgoed Oostbroek. Hier verhuren wij een aantal vergaderzalen. De sfeer verschilt per kamer, maar in alle zalen combineren we de klassieke details met een eigentijdse inrichting. Graag delen wij deze prachtige werkplek voor vergaderingen, workshops en brainstormsessies.

Bekijk