Erfgoedlocaties

Van vergaderen in een koetshuis tot een huwelijksfeest in een romantische rozentuin. Vind hier de ideale erfgoedlocatie voor élke gelegenheid.

Filteren
Feest- en trouwlocatie
Mattemburgh Vergaderen congres Brabant

Orangerie Mattemburgh

Orangerie Mattemburgh biedt verschillende arrangementen, van een High Tea tot een huwelijksceremonie met feest. Ook voor rondleidingen door de tuinen van het landgoed of de villa kun je bij de Orangerie terecht.

Bekijk
Feest- en trouwlocatie
De Hoop Utrecht

Molen de Hoop

Al sinds de zeventiende eeuw staat op deze plek in Loenen aan de Vecht een korenmolen. Het was oorspronkelijk een dwangmolen, waar boeren verplicht waren hun graan te laten malen. Nu is de molen een perfecte plek voor een bruiloft of feest met klein gezelschap. Extra knus dus! In de periode van april tot en met september kan voor grotere groepen ook gebruik worden gemaakt van de onverwarmde entreeruimte van de molen.

Bekijk
Feest- en trouwlocatie
Kasteel Tongelaar trouwen Feest Brabant

Kasteel Tongelaar

Op deze toplocatie in Mill kun je terecht voor feesten en voor lunch, taart of borrel. Het terras is een sprookjesachtige plek tussen de kasteelmuren. Het kasteel is een officiële trouwlocatie én infopunt van Brabants Landschap. Ook kun je er overnachten in de tegenover gelegen boerderij De Benedenhof.

Bekijk
Feest- en trouwlocatie
Kasteel Rosendael Gelderland Trouwen Feest

Kasteel Rosendael

Eén van de mooiste en meest romantische locaties in Gelderland voor een huwelijk of een geregistreerd partnerschap is zonder twijfel kasteel en park Rosendael. Van sprookjesachtig tot stijlvol modern, jullie bruiloft in het van oorsprong middeleeuwse kasteel of buiten in de romantische rozentuin, zal onvergetelijk zijn.

Bekijk