Boswachtershuis Geldersch Landschap & Kasteelen

Overnachten

De natuur is altijd dichtbij tijdens een verblijf in onze vakantiewoningen. Een karakteristieke boerderij, voormalige boswachterswoning of huisje op een historisch landgoed. Adembenemende uitzichten over het dal, de hei, duinen of een sprookjesachtig ven. Urenlang wandelen door de natuur of opstaan bij schemering en met een beetje geluk een ree zien. Genieten van de stilte, met het gezin, vrienden of alleen. Altijd op een unieke locatie midden in de natuur.

Filteren
Huisje
Vissershuisje Groningen

Vissershuis Enkhuizen in Zoutkamp

Zoutkamp

Het vissershuisje is prachtig gerestaureerd en beschikbaar als erfgoedlogies. Het heeft een sfeervolle woonkamer, een tv-kamer en twee slaapkamers op zolder. Het zicht op de robuuste balkenconstructie geeft een extra dimensie aan slapen in Zoutkamp!

Bekijk
Huisje
Van Echten Drenthe

Van Echten Suite

Dwingeloo

Voor het ontdekken van de omgeving van Landgoed Oldengaerde, is de Van Echten Suite een perfecte uitvalsbasis. Logeer hier in een prachtig gerestaureerde suite op de eerste verdieping van havezate Oldengaerde, tussen de eeuwenoude eiken en beuken. Vanaf de woon- en slaapkamer van deze suite is er uitzicht op het landgoed en de omgeving, dat als beschermd dorpsgezicht is aangewezen. De suite is vernoemd naar Reynolt van Echten, die de havezate heeft gebouwd in de eerste helft van de 15e eeuw.

Bekijk
Huisje
Van Dongen Drenthe

Van Dongen Suite

Dwingeloo

Op Landgoed Oldengaerde komt al het mooie van natuur en erfgoed samen. Wanneer u Oldengaerde wil ontdekken, is de Van Dongen Suite het ideale vertrekpunt van wandelingen en fietstochten. De prachtig gerestaureerde suite op de eerste verdieping van dit Rijksmonument geeft je uitzicht op het landgoed en de omgeving, dat als beschermd dorpsgezicht is
aangewezen.

Bekijk
Huisje
Kerkuil Groningen

Vakantiewoning De Kerkuil op Landgoed Ennemaborg

Ennemaborg

Deze achtpersoonsvakantiewoning is geheel gelijkvloers. Vanuit de woonkamer met eetkeuken krijg je direct het buiten-gevoel; een lange glazen pui grenst aan de tuin. Buiten is het goed toeven op het overdekte terras waar je uitkijkt op de boomgaard.

Bekijk
Huisje
Teehuis Heidestein Utrecht

Theehuis Heidestein

Driebergen - Zeist

Hoog boven de vijver van landgoed Heidestein staat deze vakantiewoning. Vanuit het theehuis loop je zo het bos in, met even verderop de heidevelden. Theehuis Heidestein is te huur via Buitenlevenvakanties

Bekijk