#natuurdichtbij

Word beschermer

De provinciale landschapsorganisaties zetten zich elke dag met veel enthousiasme in voor een mooi, groen en leefbaar Nederland. Dit kunnen zij niet zonder de steun van hun 304.000 trouwe beschermers. Steunen kan al vanaf 2,50 euro per maand. En je krijgt er ook veel voor terug. Als Beschermer ontvang je voordelen, zoals korting op activiteiten, gratis toegang tot opengestelde gebieden en een aantal keer per jaar het landschapsmagazine.

Het Brabants Landschap

Heb je er wel eens op gelet hoe mooi de omgeving van je woonplaats is? Ook bij jou om de hoek is nog veel te ontdekken! Als beschermer steun je Brabants Landschap jaarlijks met een bedrag waarmee we namens jou de natuur beschermen en herstellen.

Ik wil meer weten

Het Drentse Landschap

Geniet jij ook zo van de Drentse natuur en landschap? Wandel of fiets je langs de mooiste plekjes? Help ons mee om de Drentse natuur en erfgoed te beschermen en te behouden! Dit doen wij voor elkaar, maar vooral ook mét elkaar.

Ik wil meer weten

Het Flevo-Landschap

Het Flevo-landschap zet zich elke dag weer in om de Flevolandse natuur te beschermen en te ontwikkelen. Maar dat kunnen we niet alleen. Draag jij de natuur in Flevoland ook een warm hart toe? Word dan nu begunstiger.

Ik wil meer weten

It Fryske Gea

It Fryske Gea zet zich al sinds 1930 in voor de bescherming van natuur, landschap en cultuurhistorische waarden in Fryslân. Een goed leefmilieu voor mens, plant en dier staat daarbij voorop. Help je mee?

Ik wil meer weten

Geldersch Landschap & Kasteelen

Gelderland is prachtig! En daar zijn we best trots op, want wij zetten ons hier dagelijks voor in. Wil je ook een bijdrage leveren aan een mooie leefbare omgeving voor mens, dier en plant? Word dan donateur van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Ik wil meer weten

Het Groninger Landschap

Ruim 15.000 trouwe Beschermers steunen ons werk al. Allemaal mensen met hart voor het Groningse landschap. Beschermer zijn geeft niet alleen een goed gevoel, maar ook voordeel, zo krijg je kortingen en toegang tot exclusieve activiteiten.

Ik wil meer weten

Landschap Noord-Holland

We beschermen al meer dan 80 jaar de natuur in Noord-Holland. Je vindt onze natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. Grote kans dat je er dagelijks langs rijdt of doorheen wandelt. Als we willen dat óók onze (klein)kinderen blijven genieten van de natuur, dan zullen we daar samen voor moeten zorgen. Help je mee?

Ik wil meer weten

Landschap Overijssel

Een mooi en leefbaar Overijssel is van belang en van betekenis voor mensen, dieren en planten. Het is de basis van het leven. Help jij mee om ons landschap te beschermen?

Ik wil meer weten

Het Limburgs Landschap

Het Limburgs Landschap zorgt voor het duurzame behoud van karakteristieke landschappen in Limburg met de bijbehorende natuur en erfgoed. Wij kunnen ons werk alleen doen door de steun van velen. Werkt u ook actief mee aan het behoud en veiligstellen van de natuur en het erfgoed in Limburg?

Ik wil meer weten

Het Utrechts Landschap

Utrecht is uniek! Geen provincie zo divers als de onze. Maar het is er ook druk. Ruimte voor groen en erfgoed is er niet vanzelf. Al bijna 100 jaar beschermt Utrechts Landschap onze natuur en ons erfgoed. Help je mee?

Ik wil meer weten

Het Zeeuwse Landschap

Zeeland blijft niet vanzelf zo mooi! Het Zeeuwse Landschap zorgt voor beheer, behoud, aankoop en ontwikkeling van natuur, landschap en erfgoed. We kunnen niet zonder de steun van onze donateurs! Draag je natuur en landschap in Zeeland een warm hart toe? Help dan mee en word donateur! 

Ik wil meer weten

Het Zuid-Hollands Landschap

Er is zoveel moois te ontdekken in Zuid-Holland. Dankzij de hulp van vele donateurs en vrijwilligers zorgen we voor de groene schatten van de drukste provincie van het land. Kies op welke manier je de natuur wilt steunen.

Ik wil meer weten